Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
T:mi Risulintu
Y-tunnus 2191975-3

Rekisteriä hoitavat henkilöt
Anne Willman

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on T:mi Risulinnun asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilausten käsittely, arkistointi ja seuranta. Tietoja voidaan käyttää myös T:mi Risulinnun toiminnan kehittämiseen sekä suoramainonnan kohdistamiseen. Henkilötietoja ei kuitenkaan koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisteriin tallennettavat tiedot
Asiakas luovuttaa tiedot vapaaehtoisesti tilauksen teon yhteydessä.

  • Etu- ja sukunimi
  • Yrityksen nimi (ei pakollinen)
  • Y-tunnus (ei pakollinen)
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postiosoite
  • Tiedot asiakkaan tekemistä tilauksista

Tietojen säännönmukainen luovuttaminen
Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojaaminen
Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena ja suojataan asiallisesti. Rekisterin ylläpidossa noudatetaan hyvää tiedonhallinta tapaa.

Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjään.

Tietojen poisto rekisteristä
Mikäli käyttäjä haluaa poistaa omat tietonsa rekisteristä, se onnistuu ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

 
T:mi Risulintu | Y-tunnus 2191975-3 | puh. 040-7414 329