jalleenmyyntisivun kuvaTervetuloa sivuilleni! Olen Anne, noormarkkulainen puutarhuri ja risunvääntäjä, jolle luonto ja sen kunnioittaminen on tärkeää. Lähes kaikki käyttämäni materiaalit ovat peräisin suomalaisesta luonnosta; koivurisu ja tuohi, sammal ja jäkälä sekä myös huovutuksessä käytettävä lampaanvilla. Nämä materiaalit voidaan myös palauttaa takaisin luontoon tuotteen elinkaaren toisessa päässä.

Ympäristöystävällisyys näkyy tuotteiden paketoinnissa ja laskutuksessa. Asiakas saa laskun ja kuitin sähköpostina ja postitusta varten pakkaan tilaukset mahdollisuuksien mukaan kierrätettyyn pakkausmateriaaliin, välttäen turhaa muovin käyttöä. Postireissutkin yritän sovittaa muun kulkemisen yhteyteen. 

Tuotteitani löydät näiltä sivuilta löytyvästä Nettipuodista, muutamilta jälleenmyyjiltä sekä markkinoilta ja toritapahtumista, joista tiedotan Tapahtumat-sivulla. Tuotteet syntyvät pääasiassa tilausten ja kysynnän mukaan pieninä sarjoina, eikä niistä ole isoja varastoja. Osa on ns. kausituotteita, joita saatavana vain rajoitetun ajan.

Kirjoitan myös käsityöaiheisia artikkeleita. Kirjoituksistani löydät lisätietoa Artikkelit -sivulta. Lisätietoja voit kysyä yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia suoraan osoitteeseen info(at)risulintu.net

Tervetuloa tutustumaan.

 

 
T:mi Risulintu | Y-tunnus 2191975-3 | puh. 040-7414 329